Leilighet 23 - Hus D3

3-roms leilighet i 3 etasje

Pris:  
  SOLGT
Til innbetaling:
  3802500,-
Fellesgjeld:
  2047500,-
Felleskost. /mnd:
  11362,-
Etasje:
  3
Rom:
  3
P-ROM:
  77 m²
BRA:
  81 m²
Balkong:
  7+5 m²
 

Stor 3-roms hjørneleilighet med to bad og deilig uteplass

Denne flotte 3-romsleiligheten på 81 kvm er perfekt for deg som ønsker en stor bolig med to soverom.

Hovedsoverommet er romslig med god plass til garderobe langs hele rommets lengde, med direkte inngang til eget bad. Den kombinerte stue/kjøkkenløsningen har svært gode lysforhold, takket være store vinduer på to sider, og glassdøren ut til balkongen. Balkongen har hyggelig utsyn til det grønne gårdstunet i felt D –  i de øverste etasjene endres utsyn til utsikt. 

Kjøkkenet er plassert langs hele den ene veggen i oppholdsrommet – her er god plass til kjøkkenøy, stort spisebord og salong. Fra gangen er det inngang til bad nummer to, med plass til dusj og vaskesøyle.Vannbåren gulvvarme sørger for behagelig varme overalt i leiligheten. Leilighetstypen finnes fra 2. til og med 7. etasje. 

I den lavere delen av bygget finner du en annen variant; En ende-/gavlleilighet på samme størrelse – denne leilighetstypen finnes fra 1. til 4. etasje og er utstyrt med bad og gjestetoalett samt to balkonger. Eksempel vist med D3-23.


ØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*
E-post*
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader