Hus A1 - 4roms med takterrasse
Krydderhagens største leilighet: 133 kvadratmeter i sjette etasje, med vinduer på tre sider og storslagen utsikt både over byen og den flotte parken. To store balkonger pluss en solrik takterrasse på hele 47 kvadratmeter! Leiligheten har to bad, det største i direkte tilknytning til master bedroom. Dette deilige soverommet har rikelig med skapplass og utgang til takterrassen.

Det andre soverommet har egen balkong med morgensol, det tredje har en stor bod som kan gjøres om til walk-in closet. På samme plan finnes også en flott leilighet på 99 m2 , med 50 m2 takterrasse og balkong på 10 m2.

Toppleilighet med Krydderhagens største takterrasse!

118 deilige, lyse kvadratmeter i øverste etasje med fantastisk utsikt over byen mot vest, syd og øst. Leiligheten har 3 store soverom, det største med walk-in closet og eget bad. De andre soverommene har direkte utgang til den nedre terrassen.

Utenfor stuen har du en vestvendt balkong på 10 m2, på motsatt side ligger en terrasse på hele 30 m2. Og en vindeltrapp opp ligger din private takterrasse på overdådige 61 kvadratmeter! Ved siden av, i samme etasje, finner du en tilsvarende flott leilighet på 110 m2 med takterrasse på 59 m2.
Skriv ut