4-roms med 2 balkonger og 2 takterrasser
I 5. etasje ligger denne flotte leiligheten på 95 kvm, med vindeltrapp opp til egen privat takterrasse på ca. 70 kvm. Her får du mulighet for sol fra morgen til kveld og rikelig med plass til å nyte livet. I tillegg til takterrassen har leiligheten ytterligere to balkonger og en terrasse.

Leiligheten er en gjennomgående hjørneleilighet med lys fra tre sider, stuen vil få sol inn fra tidlig morgen til sen kveld. Den har tre gode soverom - det største med utgang til egen balkong. Her kan du nyte morgensolen og en kopp kaffe.

Hovedsoverommet har mulighet for garderobeskap langs hele den ene veggen. Fra den romslige gangen er det inngang til leilighetens lekre bad og soverom nummer to. Gangen har også fin plass for garderobeskap.

I motsatt ende av leiligheten ligger det tredje soverommet, med inngang fra stuen. Soverommet har innvendig bod som kan innredes som walk-in closet om man ønsker det.

Stue med åpen kjøkkenløsning gir god plass til både salong og spisebord. Fra stuen er det utgang til sydvendt balkong og vestvendt ter-rasse. Fra den romslige terrassen går en vindeltrapp opp til den private takterrassen. Det finnes ytterligere en toppleilighet med egen takterrasse på dette planet.

Skriv ut