Krydderhagen - Hus B3

Krydderhagen - Hus B3

Rimelig inngangsbillett til boligmarkedet

Utbyggingen av Krydderhagen på Hasle er i full gang, og nå går starten for byggetrinn 2 – Koriander. Hus B3 blir organisert som borettslag, og betyr et attraktivt tilbud for unge som ønsker å komme seg inn på boligmarkedet.


Smarte 2- og 3-roms leiligheter!

I hus B3 er alt lagt til rette for deg som vil ha en moderne og kompakt leilighet, eller er ute etter å kjøpe din første bolig: Her blir det 30 arealeffektive 2- og 3-roms leiligheter i størrelser fra 45 til 64 kvadratmeter, alle med romslig balkong eller terrasse.

De fleste er hjørneleiligheter med lys inn fra to sider. Store vindusflater og takhøyde på 2,5 m gir svært lyse og luftige boliger, og alle har selvsagt egen uteplass – enten i form av markterrasse eller balkong. Og balkongene får god dybde, for bedre utnyttelse og møblering.

Alle leilighetene har fast pris, så her slipper du budrunder og kan få en splitter ny leilighet til gunstige betingelser - med et forskudd på bare 100 000 kroner. Og det i et av byens mest spennende områder, med et fantastisk kollektivtilbud. Med T-banen er du i Oslo sentrum på under ti minutter!

Innflytting er planlagt 1. kvartal 2017. Det åpnes også for mulighet til å leie ut boligen i inntil 3 år fra overtagelse om man måtte ønske det. Kontakt megler for ytterligere informasjon.


Økonomisk trygghet og fleksibilitet

Borettslaget har besluttet å inngå avtale med OBOS om Garantert betaling av felleskostnader (GBF), og IN-ordning:

Garantert betaling av felleskostnader (GBF)

Borettslaget «Krydderhagen B3 Borettslag» vil inngå avtale med OBOS Factoring AS om Garantert betaling av felleskostnader (GBF). GBF innebærer at beboere slipper risikoen for dårlige betalere fra dag 1. Avtale om GBF innebærer at OBOS Factoring AS vil:

  • Betale borettslaget summen av de månedlige felleskostnadene, både drifts- og kapitalkostnader, på en fast dato hver måned.
  • Ta ansvaret for innkreving av felleskostnadene i sin helhet, og overta risikoen for tap ved mislighold, inntil 5G.
  • Overta borettslagets legalpant i andelen. 

  • Individuell nedbetaling av andel fellesgjeld (IN-ordning)

    Borettslaget «Krydderhagen B3 Borettslag» vil inngå avtale med OBOS om IN-ordning.

    Fellesgjeld er den gjeld borettslaget har overfor långiver. Andelseierne har ikke noe personlig ansvar for fellesgjelden, men hver andelseier er med på å betjene fellesgjelden ved å betale sine felleskostnader til borettslaget. IN-ordningen åpner for at den enkelte andelseier kan nedbetale boligens andel av fellesgjelden. En innbetaling innenfor IN-ordningen gir andelseieren reduserte månedlige felleskostnader tilsvarende reduksjonen i renter og avdrag på borettslagets fellesgjeld. Innbetaling fra andelseier går til nedbetaling av borettslagets fellesgjeld.


    Skriv ut