Krydderhagen - Rosmarin

Rosmarin - Byggetrinn 5

Velkommen til Krydderhagen Rosmarin – felt D

Krydderhagens aller siste trinn har fått navnet Rosmarin og består av tilsammen fire hus – Hus D1, D2, D3 og D4 – med sitt eget grønne, hyggelige gårdstun i midten. Rosmarin blir det siste trinnet som kommer for salg i Krydderhagen - og dermed siste mulighet til å skaffe seg en helt ny bolig her. Trinnet ligger flott plassert i Krydderhagens ytterkant og henvender seg til felt A – Basilikum og felt C – Muskat.

Alle husene i dette trinnet får stor variasjon i utforming av leiligheter og fasader, og to av byggene (D3 og D4) får deilige felles takterrasser i hvert av byggene. I tre av byggene vil noen enkeltleiligheter få private takterrasser – noen med helt rå utsikt!
Hus D1, D2 og D4 oppføres i rød tegl, og hus D3 blir i hvit puss. Her blir det tilsammen 143 leiligheter.

Rosmarin Hus D1 og D2 består av selveierleiligheter og hus D3 og D4 organiseres som borettslag. Se visningstider her.

Forventet innflytting i perioden 2. til 3. kvartal 2019.

Med et fantastisk kollektivtilbud og beliggenhet i ett av byens mest spennende områder, vil Krydderhagens felt D - Rosmarin passe godt for ethvert behov.
Ferdig utbygget vil Krydderhagen bestå av flere hyggelige tun, og alle byggetrinnene har fått navn fra kryddernes spennende verden.

Behov for mer plass?
Trenger du mer plass, kan du i Krydderhagen kjøpe ekstra bodplass i tillegg til bodarealet som følger leilighetene, samt parkeringsplass i det underjordiske garasjeanlegget.
Skriv ut