Rosmarin - Hus D1 | Krydderhagen

Rosmarin Hus D1

2-, 3- og 4-romsleiligheter, alle med uteplasser. To leiligheter får også private takterrasser.

I Hus D1 blir det tilsammen 29 moderne selveierleiligheter med en fin blanding av 2-roms leiligheter fra 45 til 52 kvm, 3-roms leiligheter fra 64 til 81 kvm (blant annet en
spennende løsning på halvannen etasje med enorme vindusflater og nesten 4 meter under taket) og flere 4-roms planløsninger fra 91 til 118 kvm.

Mange leiligheter får hjørneplassering med lys inn fra to sider gjennom mange og store vindusflater, og flere leiligheter leveres med innglassede balkonger. Balkongen har rett og slett  foldedører i glass som du kan åpne eller stenge som du ønsker, slik at du kan nyte balkongen hele året, uansett værforhold og temperatur. Innglassingen holder dessuten regn, snø og støv ute og forlenger levetiden på overflater og møbler.

Samtlige leiligheter i Krydderhagen har egne uteplasser, og Hus D1 er intet unntak. Enkelte leiligheter får både to og tre, og to av leilighetene
får også store takterrasser med flott utsyn - i kjent Krydderhagen stil. God takhøyde og store vindusflater slipper inn maksimalt med dagslys, og alle leiligheter i felt D får den gode, lune varmen som bare vannbåren gulvvarme gir.

Leilighetene leveres med Scala kjøkken fra Sigdal, og lekre bad med downlights og lyse, sandfargede fliser. Med et fantastisk kollektivtilbud og i ett av byens mest spennende områder vil Krydderhagen Rosmarin passe ypperlig for alle som setter pris på stor grad av mobilitet og god hverdagslogistikk.

Nå er salget av Rosmarin - Hus D1 i gang!

Velkommen til visning - se visningstider her.


Meld din interesse her så holder vi deg oppdatert, eller gå til boligvelger.

Se de forskjellige leilighetstypene

Skriv ut