4-ROMS HJØRNELEILIGHETER | Krydderhagen
Fra 1. til 6. etasje finner du denne flotte leilighetstypen på 104 kvadratmeter, med 2 balkonger der den ene er innglasset. I 1. etg. har leiligheten markterrasse og innglasset balkong.

Leiligheten har tre gode soverom, og master bedroom har eget bad, godt med garderobeplass og utgang til den store terrassen. Fra den store vinkelformede gangen er det adgang til bad nummer to hvor det er plass til dusj og vaskesøyle. I gangen er også en  praktisk innvendig bod.

Den romslige stuen med åpen kjøkkenløsning er lys og luftig, ikke minst takket være mange og store vinduer på to sider og døren ut til den innglassede  balkongen. Balkongen har rett og slett foldedører i glass som du kan åpne eller stenge som du ønsker, slik at du kan nyte balkongen hele året, uansett værforhold og temperatur. Innglassingen holder dessuten regn, snø og støv ute og forlenger levetiden på overflater og møbler.

Fra 2. til 6. etg. blir det også nydelige hjørneleiligheter på 91 kvadratmeter med stor, lys stue med åpen kjøkkenløsning. Fra stuen har du utgang til en deilig innglasset balkong – her kan du være ’ute’ hele året.

Tre soverom, det ene med utgang til egen balkong. Hovedsoverommet har plass til garderobe langs hele den ene veggen. Fra den romslige gangen er det inngang til både badet og gjestetoalettet samt stor innvendig bod; ypperlig til garderobe eller annen oppbevaring.
Skriv ut