HUS D2 - Rosmaring - Siste mulighet i Krydderhagen

GRAND FINALE ROSMARIN - HUS D2

48 flotte selveierleiligheter - de absolutt siste som Krydderhagen kan by på!

Nå legges det aller siste bygget i det aller siste feltet, Rosmarin Hus D2, ut for salg. Og går det som det pleier, er det ikke lenge før siste leilighet er solgt – Krydderhagen har vært et av byens desidert mest suksessfulle boligprosjekter.
Det er nesten litt vemodig, men dette er jo ikke slutten – det er nå livet i Krydderhagen begynner!

Hus D2 er plassert i Krydderhagens vestlige hjørne, med godt utsyn og frodige grøntområder rundt.

Innvendig blir det en fin blanding av 2-, 3- og 4-roms leiligheter fra 50 til 156 kvadratmeter – de fleste blir gjennomgående eller med hjørnepassering.

Alle leiligheter får god takhøyde og store vindusflater som slipper inn maksimalt med dagslys, og vannbåren gulvvarme sørger for den gode, lune varmen.

Leilighetene leveres med moderne kjøkken fra Sigdal og lekre bad med lyse, sandfargede fliser. Her er det bare å flytte rett inn.

Samtlige leiligheter i Krydderhagen har egne uteplasser, og det gjelder selvsagt også Hus D2, enten i form av markterrasse, balkong eller innglasset balkong – flere leiligheter får både to og tre uteplasser, deriblant flotte, private takhager. Toppleilighetene i 10. etasje får store, fantastiske takterrasser med 360 graders utsikt. 

Bor du i høyden og kan se ned på takene rundt, så vil sedumdekket på utsiden av takhagene i Hus D1 og D2 også kunne krydre hverdagen gjennom et ekstra hyggelig utsyn.

Velkommen til Krydderhagen - kanskje finner du drømmeboligen i aller siste runde!


Se de forskjellige leilighetstypene:

Skriv ut