Lekre 4-roms leiligheter | krydderhagen
I Hus D2 blir det flere 4-roms leilighetstyper på rundt 80 kvadratmeter, alle med effektiv utnyttelse av plassen.

Fra 1. til 5. etasje finner vi en flott hjørneleilighet på 87 kvadratmeter (D2-32) . Den kombinerte stuekjøkkenløsningen har store vinduer på to sider, som sammen med døren ut til den vestvendte, innglassede balkongen gir svært gode lysforhold. På balkongen kan du nyte livet ute, men likevel inne, med glassdører du kan åpne og lukke som du selv ønsker. Stuen har god plass til både salong og stort spisebord.

Leiligheten har to bad som begge er lekkert innredet med sandfargede fliser og downlights, samt tre soverom; et lite, et middels som har bod med skyvedører, og et stort med plass til garderobeskap langs hele rommets bredde.

Fra 2. til 4. etasje ligger en gjennomgående 4-roms på 84 kvadratmeter (D2-43), med to uteplasser - en i hver ende og sol både morgen og kveld, samt to deilige bad. God planløsning med et hyggelige oppholdsarealer i den åpne stue-/kjøkkenløsningen. Ønsker man enda større oppholdssone er dette en fleksibel planløsning hvor vegg mot soverom 3 med inngang fra stuen kan tas bort.

Fra 1. og helt opp til og med 9. etasje finnes også en tiltalende 4-roms hjørneleilighet på 81 kvm med masse lys fra to sider (D2-47). Hyggelig kjøkken i U-form i åpen løsning med stuen. Leiligheten har to deilige uteplasser. Det lekre badet og gjestetoalettet har begge inngang fra gangen. Også dette er en fleksibel planløsning med mulighet for å kunne utvide oppholdssonen.
Skriv ut