Tiltalende, lyse 3 roms leiligheter | Krydderhagen
I Hus D2 finnes flere 3-roms leilighetstyper - en hjørneplassert og en gjennomgående type. Den hjørneplasserte leilighetstypen på 70 kvm (D2-54) har store og mange vinduer og deilig lys inn fra to sider i oppholdssonen. I den innglassede balkongen som du kan åpne og lukke som du ønsker, kan du nyte dagslyset året rundt - uansett vær- og temperaturforhold. Rett innenfor ligger den romslige stuen med åpen kjøkkenløsning, og her har du plass til både sofagruppe og spisebord.

Leiligheten har ett stort soverom med rikelig plass til dobbeltseng og garderobe langs hele den ene veggen, og ett mindre og meget lyst soverom gjennom vinduer i to retninger. Til ytterligere oppbevaring har du en praktisk bod i gangen. Vegg i vegg ligger det tiltalende badet som er innredet med lyse, sandfargede fliser og downlights. Her er det også plass til vaskesøyle. I første etasje ligger en noe mindre hjørneleilighet på 66 kvm (D2-33) med samme fine planløsning.

I 3. og 4. etasje finnes det en gjennomgående leilighetstype på 80 kvm. Leiligheten har en usjenert overbygget balkong. Stuen og kjøkkenet ligger lett adskilt fra hverandre og et stort spisekjøkken inviterer til hyggelige måltider med familie og venner rundt et flott bord.
Skriv ut