Rosmarin Hus D3

Rosmarin Hus D3

2- til 4-romsleiligheter med balkong eller terrasse – og stor, flott felles takterrasse for beboerne

I Rosmarin Hus D3 blir det til sammen 45 moderne andelsboliger. Hus D3 ligger perfekt til i ytterkant av felt D, med store grønt områder rundt. Innvendig blir det en fin blanding av leiligheter fra 45 til 120 kvadratmeter  – fra gode 2-roms, til romslige 3- og 4-roms leiligheter med ende-/gavl, og hjørneplassering som gir lys fra både to og tre sider.

I øverste etasje blir det to fantastiske toppleiligheter  på henholdsvis 107 og 120 kvm – utsikten herfra blir rå!

God takhøyde og store vindusflater slipper inn maksi-malt med dagslys, og alle leiligheter får den gode, lune varmen som bare vannbåren gulvvarme gir. Leilighetene leveres med moderne kjøkken fra Sigdal og flislagte bad. Her er det bare å flytte rett inn.

Samtlige leiligheter i Krydderhagen har egne uteplasser, og det gjelder selvsagt også Hus D3, enten i form av markterrasse eller balkong – noen får to balkonger. 

Balkongene får god dybde, for bedre utnyttelse og møblering. Den største toppleiligheten får tilbaketruk-ket takterrasse på hele 63 kvm!

For beboerne i Rosmarin - Hus D3 anlegger vi dessuten en nydelig felles takterrasse på plan 5. 

Rosmarin Hus D3 og D4 organiseres som borettslag, og kan gjøre drømmen om en bolig i Krydderhagen oppnåelig for enda flere ved en lavere “terskel” inn på boligmarkedet i form av lav forskuddsinnbetaling.  Se prisliste for mer informasjon.
Borettslaget får garantiordning (GBF) gjennom OBOS Factoring, som gir en god trygghet for betaling av fell-eskostnader. 

Det åpnes også for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld (IN-ordning).
Skriv ut