Rosmarin Hus D4

Rosmarin Hus D4

3- og 4-romsleiligheter, 4- og 5-roms Town Houses over to plan, og attraktive toppleiligheter – og flott, felles takterrasse

I Rosmarin Hus D4 blir det til sammen 21 moderne andelsboliger.
Hus D4 er plassert midt i Felt D, med frodige grøntområder rundt. Innvendig  blir det en fin blanding av 3- og 4-roms  leiligheter fra 64 til 113 kvadratmeter – de aller fleste blir gjennomgående.

I tillegg bygger vi noen svært spennende Town Houses; store 4/5-roms leiligheter over to plan med markterrasser på begge sider!
I øverste etasje blir det to fine topp- leiligheter med flott utsyn.

Alle leiligheter får god takhøyde og store vindusflater som slipper inn maksimalt med dagslys, og vannbåren gulvvarme sørger for den gode, lune varmen.

Leilighetene leveres med moderne kjøkken fra Sigdal og flislagte bad. Her er det bare å flytte rett inn. Samtlige leiligheter i Krydderhagen har egne uteplasser, og det gjelder selvsagt også Hus D4, enten i form av markterrasse eller balkong – noen får to balkonger.

Balkongene får god dybde, for bedre utnyttelse og møblering. I tillegg anlegger vi en nydelig felles takterrasse.

Rosmarin Hus D4 organiseres som borettslag, og kan gjøre drømmen om en bolig i Krydderhagen oppnåelig for enda flere ved en lavere “terskel” inn på boligmarkedet i form av lav forskuddsinnbetaling. Se prisliste for mer informasjon.

Borettslaget får garantiordning (GBF) gjennom OBOS Factoring, som gir en god trygghet for betaling av felleskostnader. Det åpnes også for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld (IN-ordning).
Skriv ut