113 kvadratmeter endeleilighet i øverste etasje
Denne deilige 4-romsen på hele 113 kvadratmeter ligger i øverste etasje. Leiligheten er gjennomgående, med svært gode lysforhold gjennom mange og store vinduer  – og selvsagt flott utsyn både mot øst og vest! 

Boligen inneholder tre soverom – hovedsoverommet har direkte atkomst til det ene badet og god plass til garderobeløsning i hele rommets lengde.  

Leilighetens kombinerte stue/kjøkken er planløst slik at rommene ligger lett adskilt. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong med utsyn til det fine, grønne tunet.

Fra kjøkkenet er det utgang til en stor tilbaketrukket terrasse på 16 kvm, som sammen med det store spisekjøkkenet vil kunne bli denne leilighetens midtpunkt – et deilig sted for hyggelige samlinger med familie og venner. Store og mange vinduer gir godt gjennomlys i leiligheten. I gangen er det inngang til bad nummer to.  Her er også innvendig bod som er perfekt til alle typer oppbevaring. 

Utenfor inngangsdøren til denne flotte 4-roms leiligheten går det en vindeltrapp opp til en stor felles takterrasse for beboerne i Hus D4.

Se leilighet D4-64 her.


Skriv ut