Tiltalende, lyse 3-roms
Rosmarin Hus D4 byr på noen få flotte 3-roms leiligheter, blant annet denne på 64 kvadratmeter med svært god planløsning og gode lysforhold. I den kombinerte stuen/kjøkkenet er det plass til både salong og spisebord, og fra balkongen er det flott utsyn til det grønne, fine tunet mellom husene i felt D.

Leiligheten har to soverom, det største har godt med skapplass, i tillegg til innvendig bod som kan benyttes til garderobe eller  annen oppbevaring. I gangen er det godt med plass til garderobe. Her er også inngang til deilig flislagt bad med dusj og opplegg for vaskemaskin.

Denne leilighetstypen finner du i 2. og 3. etasje.

I 4. etasje har vi også en større 3-roms  gjennomgående leilighet på 80 kvm. Leiligheten har store, gjennomlyste  oppholdsarealer med utgang til deilige uteplasser i hver ende. I enden som vender mot det hyggelige, indre gatemiljøet  har leiligheten en fin, tilbaketrukket terrasse på 13 kvm.

Balkongen i motsatt ende henvender seg mot det grønne tunet mellom husene i felt D. Den åpne stue-/kjøkken-løsningen er planløst slik at rommene ligger lett adskilt. På kjøkkenet er det god plass til både kjøkkenøy og stort spisebord – en koselig plass for hyggelige samlinger med familie og venner.

Se leilighet D4-59 og D4-63 her.

Skriv ut