Felt E - Safran
Det nye trinnet har fått navnet Safran, og består av to hus – hus E1 og E2 - med tilsammen 102 leiligheter som er organisert som borettslag. Her blir det både 2-, 3- og 4-roms leiligheter – alle får egen uteplass i form av balkong eller terrasse. Planlagt innflytting er 2. halvår 2018. 

Safran Hus E1 - i veldig god jord!

Safran Hus E1 ble for kort tid siden lagt ut for salg og ble ualminnelig godt mottatt av markedet – Hus E1er nå på det nærmeste utsolgt på mindre enn én måned etter salgsstart.

Nå starter salget av Safran Hus E2!

Nå legger vi Hus E2 ut for salg. Her blir det 27 flotte, arealeffektive 2- og 3-roms andelsleiligheter. Under boligene i Hus E2 bygger vi en helt ny privat barnehage med fortrinnsrett for beboerne i Krydderhagen - et godt alternativ for mange som ønsker seg enklere hverdagslogistikk. Alle leilighetene i Safran Hus E2 har sin egen balkong eller terrasse – noen får to, og på toppen av hus E1 legger vi ekstra ressurser i utviklingen av en flott, felles takterrasse for alle beboerne i Safran Hus E1 og E2.

Alle leilighetene har fast pris, så her slipper du budrunder og kan få en splitter ny leilighet til gunstige betingelser.

Med et fantastisk kollektivtilbud og i ett av byens mest spennende områder vil Krydderhagen Safran - felt E - passe godt for ethvert behov. 
 

Økonomisk trygghet og fleksibilitet

“Krydderhagen Safran Borettslag” har besluttet å inngå avtale med OBOS om Garantert betaling av felleskostnader (GBF), og IN-ordning:
 
Garantert betaling av felleskostnader (GBF)
«Krydderhagen Safran Borettslag» vil inngå avtale med OBOS Factoring AS om garantert betaling av felleskostnader (GBF). GBF innebærer at beboere slipper risikoen for dårlige betalere fra dag 1. Avtale om GBF innebærer at OBOS Factoring AS vil:

- Betale borettslaget summen av de månedlige felleskostnadene, både drifts- og kapitalkostnader, på en fast dato hver måned.
- Ta ansvaret for innkreving av felleskostnadene i sin helhet, og overta risikoen for tap ved mislighold, inntil 5G.
- Overta borettslagets legalpant i andelen. 
 
Individuell nedbetaling av andel fellesgjeld (IN-ordning)
«Krydderhagen Safran Borettslag» vil inngå avtale med OBOS om IN-ordning.
Fellesgjeld er den gjeld borettslaget har overfor långiver. Andelseierne har ikke noe personlig ansvar for fellesgjelden, men hver andelseier er med på å betjene fellesgjelden ved å betale sine felleskostnader til borettslaget. 
 
IN-ordningen åpner for at den enkelte andelseier kan nedbetale boligens andel av fellesgjelden. En innbetaling innenfor IN-ordningen gir andelseieren reduserte månedlige felleskostnader tilsvarende reduksjonen i renter og avdrag på borettslagets fellesgjeld. Innbetaling fra andelseier går til nedbetaling av borettslagets fellesgjeld. 

Se boligvelger >>
Se leilighetene i vår boligvelger og meld din interesse, så holder vi deg oppdatert om alt som skjer!  Her finner du leilighetsinformasjon, priser, prospekt og budskjema.
 
Skriv ut