Hus E1 - Flotte 3-roms hjørneleiligheter

Flotte 3-roms hjørneleiligheter

Smart planløsning og mye lys

I Safran Hus E1 har vi mange flotte 3-roms leiligheter med hjørnekvaliteter. Felles for dem alle er gode planløsninger, egen uteplass i form av balkong eller markterrasse, og deilig lys fra 2 sider gjennom store vindusflater i de åpne stue/kjøkken-løsningene. Fra gangen er det inngang til flislagte bad med plass til vaskemaskin/tørketrommel.

Fra 1. til 6. etg. har vi flotte, sørvestvendte 3-roms hjørneleiligheter på 62 kvm. Plassen er godt utnyttet og i oppholdssonen er det god plass til både spisebord og sofagruppe og et flott kjøkken i hjørneløsning. Fra stuen er det utgang til balkong som har god plass til møblering. Leiligheten i 1. etg har markterrasse.

Fra 1. til 8. etg. har vi tiltalende 3-roms hjørneleiligheter på 72 kvm med kjøkken i hjørneløsning og tilknyttet bod med skyvedør. Avsatt godt med plass til garderober både i entréen og på hvert av soverommene. Fra stuen er det utgang til deilig balkong med god plass til møblering. Leiligheten i 1. etasje har markterrasse.

I første etasje rommer Hus E1 også to gjennomgående 3-roms leiligheter på 65 kvm. Disse har to deilige markterrasser hver.

Se leilighet E1-57, E1-03 og E1-28 her.

Skriv ut