Krydderhagen Haslelinje
Krydderhagen 2019
Snø og vinter omringer oss nå om dagen, og vi kjenner alle til hvordan det er å parkere i Oslos gater, og å skulle børste av en halvmeter snø for en kjapp tur i butikken. Og når du kommer tilbake er plassen opptatt... Da er det greit å vite at vi under Krydderhagen har mer enn 500 parkeringsplasser – og ledige leiligheter med innflytting fra mai 2019.

Krydderhagen er i ferd med å bli det vi hadde i tankene: En moderne hageby med store og frodige grøntområder, med alt innen rekkevidde, og likevel bare noen minutter fra Oslo sentrum. Med vakre bygg og lyse, moderne leiligheter i alle størrelser – alle med gode uteplasser – bebodd av et mangfold av mennesker i alle aldre.

Fra mai 2019 starter innflyttingen av de siste 143 leilighetene i Krydderhagen felt D – Rosmarin. Blant disse er det fortsatt mulig å finne sin splitter nye, moderne drømmeleilighet. Har du bil er det også mulig å kjøpe en eller flere parkeringsplasser i parkeringskjelleren i Krydderhagen.

Stor grad av mobilitet

Beboerne i Krydderhagen har et svært godt utviklet T-banenett rundt seg, med ikke mindre enn tre T-banestasjoner som kan ta dem til alle deler av Oslo på kort tid. Tilgang på biler gjennom vår bildelingsordning og dessuten flere bysykkelstativer i umiddelbar nærhet, er med på å skape en stor grad av mobilitet – her kan du faktisk unngå bilhold om du foretrekker det.

Ta en titt på våre ledige leiligheter i boligvelgeren. Nå kan du kjøpe og selge i samme marked - det kan lønne seg å ta en prat med en av våre meglere i dag!

Nytt visningssenter i Krydderhagen

Det nye visningssenteret er plassert i en av de nyoppførte leilighetene i Krydderhagens siste byggetrinn (hus D1). Her vil du kunne se modell over utbyggingen, ta en titt på ledige leiligheter og gjøre deg kjent med standard-kvaliteter for leiligheter i de forskjellige husene. Opplev hva Krydderhagen har å by på! 

Velkommen til visning:
Tirsdager: kl 17-18
Torsdager: kl 17-18

Det nye visningssenteret er godt merket og har inngang fra hjørnet Haslevangen/Frydenbergveien. Parkering gjør du enkelt i Krydderhagens P-hus, med innkjøring fra Haslevangen 16. Se veibeskrivelse her