Om Krydderhagen

Drømmen om det grønne

- i en moderne hageby med alt innen rekkevidde

Krydderhagen

På Hasle, på stedet der Vinmonopolet opprinnelig hadde sitt rikholdige krydderlager, bygger vi nå et bomiljø utenom det vanlige. Krydderhagen blir snart en fantastisk grønn og moderne hageby, med lyse og arealeffektive leiligheter omkranset av hyggelige tun og store grønne fellesarealer. Hele området blir naturligvis bilfritt med parkeringsanlegg under bakken.


Alle leiligheter får egen uteplass

I Krydderhagen blir det leiligheter for enhver smak, og samtlige får gode uteplasser for virkelig å kunne nyte de grønne omgivelsene. Byggene i Krydderhagen vil få forskjellig utforming og vil bidra til et variert og spennende uttrykk. På bakkeplan bygger vi barnevennlige leiligheter med hager og direkte utgang til det grønne. Oppover i etasjene blir det moderne leiligheter hvor store vindusflater gir rikelig med lys – noen får lys fra tre sider.

Vi anlegger også en helt ny park som blir Krydderhagens «grønne hjerte». Her blir det store, gresskledde flater med grupper av større og mindre trær – ta med deg frisbee, fluktstol eller piknikkurv!
Skriv ut