Koriander Hus B3 - Nå starter salget!

Salgsstart - Koriander Hus B3!

Budfrist er satt til tirsdag 24. mars kl 12.

Hus B3 er del av det nye byggetrinnet i Krydderhagen. Trinnet har fått navnet Koriander og består av tre flotte hus - B1, B2 og B3 - omkranset av store, frodige fellesarealer og tun. Krydderhagen er en grønn og moderne hageby på Hasle – kun 9 min fra Oslo sentrum.

SALGSSTART 24. MARS

• Flotte arealeffektive 2- og 3-roms leiligheter fra 45-64 kvm
• De fleste er hjørneleiligheter og får lys inn fra to sider.
• Forventet ferdigstillelse av de første boligene er 1. kvartal 2017.
• Alle leilighetene får egen uteplass i form av markterrasse eller balkong. Balkongene er planløst med god dybde for bedre utnyttelse og møblering.
• Koriander B3 organiseres som et borettslag, og kan gjøre drømmen om en bolig i Krydderhagen oppnåelig for enda flere ved en lavere “terskel” inn på boligmarkedet.

Velkommen til vårt visningssenter i Haslevangen 16.

I forbindelse med salgsstart holder vi åpent lørdag 21.3. og søndag 22.3., kl. 12-14 begge dager, og mandag 23.3. kl. 17-20. Vi holder forøvrig åpent tirsdager og torsdager kl. 17-19.
Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

Relatert

Omregulering av Haslevangen 14
Omregulering av Haslevangen 14

Haslevangen 14, også kalt Oras-bygget, har andre eiere enn Krydderhagen. Disse eierne ønsker nå å omregulere eiendommen til et rent bolig prosjekt

Les mer
Nye planer for utviklingen av Bygg01
Nye planer for utviklingen av Bygg01

I det nye Bygg01 prosjektet er man i ferd med å omforme Vinmonopolets tidligere tapperi og lagerbygg til et boligbygg over 6 etasjer. Det jobbes med en løsning der store deler av de indre arealene i bygget rives og erstattes med et påbygg på inntil 3 etasjer i kransen rundt.

Les mer


ØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader