Omregulering av Haslevangen 14

Omregulering av Haslevangen 14

Haslevangen 14, også kalt Oras-bygget, har andre eiere enn Krydderhagen.
Bygget/eiendommen var imidlertid en del av den opprinnelige reguleringen for hele HasleLinje området, og eierne ønsker nå å omregulere eiendommen til et rent bolig prosjekt.

Det har vært diskutert flere alternativer med kommunen/plan- og bygningsetaten. Nåværende forslag er vist i vedlagte skisser, soldiagram som viser hvordan det påvirker solforholdene i Krydderhagen er også vedlagt. Forslaget medfører en høyde på deler av bebyggelsen som er vesentlig over det som er gjeldende reguleringshøyde.

Bygget er imidlertid splittet opp mer enn slik det er i dag, og har sprang både i vertikal og horisontal plan, slik at det ikke får dagens «massiv vegg». Det er ikke fremmet et reguleringsforslag enda, så det er ikke mulig å legge inn protester på det nåværende tidspunkt.

Vi, som utbygger er positive til at bygget reguleres til bolig, men ønsker at det gjøres innenfor dagens reguleringshøyder. Vi kommer til å legge inn protest dersom det blir slik det i dag foreligger. Kjøpere i Krydderhagen kan også legge inn protester/innsigelser mot et reguleringsforslag, siden dere helt klart har interesse i naboeiendommen.

Trykk på bildene for større bilder.Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

Relatert

Nye planer for utviklingen av Bygg01
Nye planer for utviklingen av Bygg01

I det nye Bygg01 prosjektet er man i ferd med å omforme Vinmonopolets tidligere tapperi og lagerbygg til et boligbygg over 6 etasjer. Det jobbes med en løsning der store deler av de indre arealene i bygget rives og erstattes med et påbygg på inntil 3 etasjer i kransen rundt.

Les mer
Salgsstart - Koriander Hus B1 & B3
Salgsstart - Koriander Hus B1 & B3

Hus B1 og B2 nå blir nå lagt ut for salg! Byggene inneholder 2-, 3- og 5-roms leiligheter, fra 50 til 134 kvm. Disse to byggene utgjør det siste salgstrinnet i byggetrinn Koriander. Les mer om visningssenterets åpningstider og finn din leilighet her!

Les mer


ØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader