BYENS RÅESTE UTSIKT | Krydderhagen

BYENS RÅESTE UTSIKT

Snart lanserer vi Rosmarin Hus D1 og D2 - Siste mulighet for ny selveierleilighet i Krydderhagen
Krydderhagen er delt inn i felt, og felt D har fått navnet Rosmarin. Rosmarin kompletterer et flott og helhetlig Krydderhagen, midt i et av Oslos mest attraktive områder. Dette vil være det siste trinnet i Krydderhagen som kommer for salg og består av til sammen fire hus.

Hus D1 og D2 kommer for salg rett over nyttår og Hus D3 og Hus D4 er nylig lagt ut for salg.

Rå utsikt
I Hus D1 og D2 blir det flotte 2- til 4-roms selveierleiligheter i størrelser fra 50 til 157 kvadratmeter – alle med egne uteplasser i kjent Krydderhagen stil – mange får både to og tre. Husene får stor variasjon i fasader og utforming og mange leiligheter får flotte private takterrasser - eller krydderhager på taket, som vi også kaller det.
Mange leiligheter får med andre ord helt rå utsikt – noen i alle himmelretninger.

For å tilrettelegge best mulig for et godt sted å bo, legger vi mye ressurser i utvikling av fine samlingssteder for alle beboerne i hele Krydderhagen, med flotte felles takterrasser eller grønne, frodige fellesarealer.

Høres dette bra ut? Fint, for i Krydderhagen har vi alltid plass til enda flere hyggelige mennesker. Hus D1 og D2 kommer for salg rett over nyttår og Hus D3 og Hus D4 er nylig lagt ut for salg.

Meld din interesse her, så holder vi deg oppdatert om salgsstart for Hus D1 og D2!Ta gjerne også en titt på Hus D3 og D4 i boligvelger. Hus D3 og D4 består av andelsleiligheter, og her er det fortsatt mange flotte leiligheter tilgjengelig.

Velkommen til Krydderhagen!
Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

Relatert

ALLER SISTE MULIGHET
ALLER SISTE MULIGHET

Krydderhagen er i ferd med å bli det vi hadde i tankene: En moderne hageby med store og frodige grøntområder, med alt innen rekkevidde, og likevel bare noen minutter fra Oslo sentrum. Med vakre bygg og lyse, moderne leiligheter i alle størrelser – alle med gode uteplasser – bebodd av et mangfold av mennesker i alle aldre.

Les mer


ØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader