ENKLERE HVERDAGSLOGISTIKK I KRYDDERHAGEN

ENKLERE HVERDAGSLOGISTIKK I KRYDDERHAGEN

VENNER FOR LIVET

Nå får de minste i Krydderhagen enda bedre muligheter til å knytte bånd til andre barn i nærmiljøet. KRYDDERBARNEHAGEN blir lansert samtidig med nytt trinn i Krydderhagen – Felt E0 – som har fått navnet Safran.

KRYDDERBARNEHAGEN blir i første omgang en privat drevet barnehage for alle aldersgrupper, med fortrinnsrett for beboere i Krydderhagen. Barnehagen er beregnet for ca 80 barn, fordelt på fire avdelinger Det flotte lekeområdet som hører til barnehagen vil dessuten vil være åpent for beboerne i Krydderhagen etter stengetid.

Krydderhagen Safran består av to hus – hus E1 og E2 – som organiseres som borettslag med flotte 2-, 3, og 4-roms leiligheter. Alle med egen uteplass. Først ut er Safran Hus E1 som kommer for salg rett over sommerferien.

Meld din interesse her, så holder vi deg oppdatert om alt som skjer!
Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

Relatert

BYENS RÅESTE UTSIKT
BYENS RÅESTE UTSIKT

I Hus D1 og D2 blir det flotte 2- til 4-roms selveierleiligheter i størrelser fra 50 til 157 kvadratmeter – alle med egne uteplasser i kjent Krydderhagen stil – mange får både to og tre.

Les mer


ØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader