Bildeling - Krydderhagen.no

ETT ÅRS MEDLEMSKAP I BILDELINSORDNING INKLUDERT

Beboerne i Krydderhagen vil fra høsten ha tilgang til Norges største bilpool for bildeling, gjennom ett års gratis medlemskap i bildelingsordningen på Hasle Linje, som drives av Hertz. 28 biler vil være plassert på Hasle Linje, hvorav 10 biler er plassert i Krydderhagens garasjeanlegg. 

Les mer om Hertz bilpool her.

Fra Krydderhagen er det enkelt å bevege seg rundt: I umiddelbar nærhet ligger ikke mindre enn tre T-banestasjoner som kan ta deg til alle deler av Oslo på kort tid. Og når du skal ut verden, er det praktisk at flybussen har holdeplass like ved.

Strengt tatt trenger du ikke bil når du bor i Krydderhagen. Men har du, så er det greit å vite at vi har mer enn 500 parkeringsplasser under Krydderhagen.

Rett over sommeren lanserer vi nytt byggetrinn i Krydderhagen – felt E0 – som har fått navnet Safran. Safran består av to hus – Hus E1 og E2 – som organiseres som borettslag. Her blir det flotte 2-, 3-, og 4-roms leiligheter – alle med egen uteplass.

Hus E1 kommer først for salg – rett over sommerferien.
Meld din interesse her, så holder vi deg oppdatert om alt som skjer!


Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

Relatert

BYENS RÅESTE UTSIKT
BYENS RÅESTE UTSIKT

I Hus D1 og D2 blir det flotte 2- til 4-roms selveierleiligheter i størrelser fra 50 til 157 kvadratmeter – alle med egne uteplasser i kjent Krydderhagen stil – mange får både to og tre.

Les mer


ØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader