HELT PÅ HØYDEN | Krydderhagen.no

HELT PÅ HØYDEN

Rett over sommeren lanserer Krydderhagen et nytt byggetrinn – Felt E0 – som har fått navnet Safran. Safran består av to hus – Hus E1 og E2 – som organiseres som borettslag. Her blir det flotte 2-, 3, og 4-roms leiligheter – alle med egen uteplass.

I tillegg legger vi mye ressurser i utvikling av et fint samlingssted for alle beboerne i felt E0, nemlig en stor, flott felles takterrasse på toppen av Hus E1. Her oppe blir det mulighet for fine grillkvelder eller å dyrke egne urter, slappe av i solen eller i skyggen av pergolaen, spille boccia eller ringspill – her blir det beboerne i felt E som bestemmer.

Høres dette bra ut? Fint, for i Krydderhagen har vi alltid plass til enda flere hyggelige mennesker.

Hus E1 kommer først for salg – rett over sommerferien.
Meld din interesse her, så holder vi deg oppdatert om alt som skjer!
Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

Relatert

BYENS RÅESTE UTSIKT
BYENS RÅESTE UTSIKT

I Hus D1 og D2 blir det flotte 2- til 4-roms selveierleiligheter i størrelser fra 50 til 157 kvadratmeter – alle med egne uteplasser i kjent Krydderhagen stil – mange får både to og tre.

Les mer


ØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader