I felt E – Safran – kommer også KRYDDERBARNEHAGEN!

I felt E – Safran – kommer også KRYDDERBARNEHAGEN!

Nå får de minste i Krydderhagen enda bedre muligheter til å knytte bånd til andre barn i nærmiljøet. KRYDDERBARNEHAGEN blir lansert samtidig med nytt trinn i Krydderhagen – Felt E0 – som har fått navnet Safran.

KRYDDERBARNEHAGEN blir i første omgang en privat drevet barnehage for alle aldersgrupper, med fortrinnsrett for beboere i Krydderhagen. Barnehagen er beregnet for ca 80 barn, fordelt på fire avdelinger Det flotte lekeområdet som hører til barnehagen vil dessuten være åpent for beboerne i Krydderhagen etter stengetid.


Krydderhagen byr på et trygt og godt bo– og oppvekstmiljø for både barn og voksne. I nærmiljøet finnes skoler for alle trinn og området har rikelige muligheter for et aktivt friluftsliv.

Krydderhagen Safran består av 2 hus – hus E1 og E2 – som organiseres som borettslag med flotte 2-, 3, og 4-roms leiligheter. Alle med egen uteplass. Først ut er Safran Hus E1 som kommer for salg rett over sommerferien.

Meld din interesse her, så holder vi deg oppdatert om alt som skjer!
Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut


BESTILL PRIVAT VISNING:

Visningssenteret holder åpent hver tirsdag og torsdag fra
kl 17-18. Se veibeskrivelse her. Hvis du ikke kan komme i åpningstiden kan du bestille privat visning hvis du ønsker det.
Les mer om visningssenteret og gjeldende åpningstider her.

Bruk dette skjemaet og en megler vil kontakte deg for en privat visning.

Navn
Mobil  
E-post    
loader