Krydderhagen byr på HJULEGLEDER

Krydderhagen byr på HJULEGLEDER

Krydderhagen byr på stor grad av mobilitet til sine beboere – og i enda større grad når de nye bysykkelstativene kommer på plass til høsten. To stativer plasseres i nær tilknytning til Krydderhagen – ett like ved Café Nord (som ligger rett over veien for det nye felt E0 – Safran) og ett mot de nye næringslokalene ved Økernveien. Ytterligere to stativer er allerede etablert på Hasle, blant annet ett ved T-banen.

Vi sykler mer enn noensinne i Oslo, og bysykler er en fin måte å komme seg rundt på og ut i naturen – ikke er det dyrt heller. Les mer på www.oslobysykkel.no.

Samtidig bor du svært nær ikke mindre enn tre T-banestasjoner som kan ta deg til alle deler av Oslo på kort tid. Eller ut i den store verden; flybussen har stoppested like i nærheten. Så du trenger strengt tatt ikke bil når du bor i Krydderhagen. Men har du, så er det ganske praktisk at vi har mer enn 500 parkeringsplasser under Krydderhagen.

I Krydderhagen har vi plass til enda flere hyggelige mennesker, og rett over sommeren lanserer vi et nytt byggetrinn – felt E0 – som har fått navnet Safran. Safran består av to hus – Hus E1 og E2 – som organiseres som borettslag. Her blir det flotte 2-, 3, og 4-roms leiligheter – alle med egen uteplass.

Hus E1 kommer først for salg – rett over sommerferien.
Meld din interesse her, så holder vi deg oppdatert om alt som skjer!
Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

Relatert

BYENS RÅESTE UTSIKT
BYENS RÅESTE UTSIKT

I Hus D1 og D2 blir det flotte 2- til 4-roms selveierleiligheter i størrelser fra 50 til 157 kvadratmeter – alle med egne uteplasser i kjent Krydderhagen stil – mange får både to og tre.

Les mer


ØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader