KRYDDERHAGEN - EN MODERNE HAGEBY Å BO GODT I

KRYDDERHAGEN - EN MODERNE HAGEBY Å BO GODT I

Krydderhagen er i ferd med å bli det vi hadde i tankene: En moderne hageby med
store og frodige grøntområder, med alt innen rekkevidde, og likevel bare noen minutter
fra Oslo sentrum. Med vakre bygg og lyse, moderne leiligheter i alle størrelser –
alle med gode uteplasser – bebodd av et mangfold av mennesker i alle aldre.

Det er naturligvis ikke gjort i en håndvending å skape et godt bomiljø der alle skal
trives. Men vi er på god vei; de første har allerede flyttet inn. Og antall solgte boliger
viser at filosofien bak Krydderhagen appellerer til mange – salget har så langt vært
enestående!

Gode arenaer for fellesskap
Vi har også lagt ressurser i å skape gode arenaer for fellesskap og hygge i hele Krydderhagen med flotte felles takterrasser eller grønne, frodige fellesarealer i tillegg til din egen uteplass.


Egen barnehage
I Krydderhagen har vi lagt vekt på å tilrettelegge for enklere hverdagslogistikk og relasjonsbygging, blant annet gjennom egen barnehage – Krydderbarnehagen – med fortrinnsrett for beboerne i Krydderhagen. Krydderbarnehagen vil ligge i felt E – et par felt bortenfor felt D, og blir i første omgang en privat drevet barnehage for alle aldersgrupper, med fortrinnsrett for beboere i Krydderhagen. Barnehagen er beregnet for ca 80 barn, fordelt på flere avdelinger. Det flotte lekeområdet som hører til barnehagen vil dessuten vil være åpent for beboerne i Krydderhagen etter stengetid – til lek og felles aktiviteter.


Stor grad av mobilitet
Kombinasjonen med et svært godt utviklet T-banenett rundt Krydderhagen med ikke mindre enn tre T-banestasjoner som kan ta deg til alle deler av Oslo på kort tid,
og tilgang på bildelingsordning og bysykler, gir dette beboerne i Krydderhagen meget stor grad av mobilitet. Her får du mulighet til å benytte alt hovedstaden har å by på og dessuten muligheten til å unngå bilhold. Men har du bil, så er det mulig å kjøpe egen parkeringsplass i parkeringskjeller her også. De to nye bysykkel-stativene er plassert like ved Café Nord og ett mot de nye næringslokalene ved Økernveien. Ytterligere to stativer er etablert på Hasle, blant annet ett ved T-banen.

Rosmarin Felt D – Aller siste mulighet for ny selveierleilighet i Krydderhagen
Krydderhagen er delt inn i felt, og felt D har fått navnet Rosmarin. Rosmarin kompletterer et flott og helhetlig Krydderhagen, midt i et av Oslos mest attraktive områder. Dette vil være det siste trinnet i Krydderhagen som kommer for salg og består av til sammen fire hus.


Hus D1 og D2 kommer for salg rett over nyttår og Hus D3 og Hus D4 er nylig lagt ut for salg. I Hus D1 og D2 blir det flotte selveierleiligheter i størrelser fra 50 til 157 kvadratmeter – alle med egne uteplasser i kjent Krydderhagen stil – mange får både to og tre.

Her har vi plass til enda flere hyggelige mennesker, så meld din interesse for Hus D1 og D2 - Rosmarin, så holder vi deg oppdatert om salgsstart!

Ta gjerne også en titt på Hus D3 og D4 i boligvelger. Hus D3 og D4 består av andelsleiligheter, og her er det fortsatt mange flotte leiligheter tilgjengelig.

Velkommen til Krydderhagen!

Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

Relatert

BYENS RÅESTE UTSIKT
BYENS RÅESTE UTSIKT

I Hus D1 og D2 blir det flotte 2- til 4-roms selveierleiligheter i størrelser fra 50 til 157 kvadratmeter – alle med egne uteplasser i kjent Krydderhagen stil – mange får både to og tre.

Les mer
ALLER SISTE MULIGHET
ALLER SISTE MULIGHET

Krydderhagen er i ferd med å bli det vi hadde i tankene: En moderne hageby med store og frodige grøntområder, med alt innen rekkevidde, og likevel bare noen minutter fra Oslo sentrum. Med vakre bygg og lyse, moderne leiligheter i alle størrelser – alle med gode uteplasser – bebodd av et mangfold av mennesker i alle aldre.

Les mer


ØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader