KUN 100.000,- I FORSKUDD | Krydderhagen.no

KUN 100.000,- I FORSKUDD

Rimelig inngangsbillett til boligmarkedet

Krydderhagen er i ferd med å bli det vi hadde I tankene: En moderne hageby med store og frodige grøntområder, med alt innen rekkevidde, og likevel bare noen minutter fra Oslo sentrum. Med vakre bygg og lyse, moderne leiligheter i alle størrelser – alle med store uteplasser. Allerede har mange flyttet inn I Krydderhagen.

Rett over sommeren kommer Krydderhagens felt E0 – Safran – for salg.
Det nye trinnet har fått navnet Safran, og består av to hus – hus E1 og E 2 - med tilsammen 104 leiligheter som er organisert som borettslag. Her blir det både 2-, 3- og 4-roms leiligheter – alle får egen uteplass i form av balkong eller terrasse. Hus E1 får i tillegg en stor, felles takterrasse. I hus E2 bygger vi en helt ny barnehage - et godt alternativ for mange som ønsker seg enklere hverdagslogistikk.

Med et fantastisk kollektivtilbud og tilgang til bysykler samt bildelingsordning, vil det å bo i Krydderhagen som er plassert i ett av byens mest spennende områder, kunne passe godt for ethvert behov.

KUN 100.000,- I FORSKUDD


Alle leilighetene har fast pris, så her slipper du budrunder og kan få en splitter ny leilighet til gunstige betingelser - med et forskudd på bare 100 000 kroner! Det åpnes også for mulighet til å leie ut boligen i inntil 3 år fra overtagelse om man måtte ønske det.

Garantert betaling av felleskostnader (GBF), og IN-ordning
“Krydderhagen Safran Borettslag” har besluttet å inngå avtale med OBOS om Garantert betaling av felleskostnader (GBF), og IN-ordning.

I korte trekk betyr det dette:

- IN-ordningen åpner for at den enkelte andelseier kan nedbetale boligens andel av fellesgjelden. En innbetaling innenfor IN-ordningen gir andelseieren reduserte månedlige felleskostnader tilsvarende reduksjonen i renter og avdrag på borettslagets fellesgjeld. Innbetaling fra andelseier går til nedbetaling av borettslagets fellesgjeld.
- GBF innebærer at beboere slipper risikoen for dårlige betalere fra dag 1.


Kjenner du at Krydderhagen passer for deg? Fint, for her har vi alltid plass til hyggelige mennesker!

Først ut for salg kommer Hus E1 – med salgsstart rett over sommeren. Planlagt innflytting er høsten 2018.
MELD DIN INTERESSE så sørger vi for å holde deg oppdatert om alt som skjer!
Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

Relatert

BYENS RÅESTE UTSIKT
BYENS RÅESTE UTSIKT

I Hus D1 og D2 blir det flotte 2- til 4-roms selveierleiligheter i størrelser fra 50 til 157 kvadratmeter – alle med egne uteplasser i kjent Krydderhagen stil – mange får både to og tre.

Les mer


ØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader