Krydderhagen - BYENS RÅESTE UTSIKT

BYENS RÅESTE UTSIKT

For kort tid siden lanserte vi Rosmarin Hus D1 og D2, med de siste selveierleilighetene som Krydderhagen kan by på. Rosmarin kompletterer en flott og helhetlig Krydderhagen, midt i et av Oslos mest attraktive områder.

I Hus D1 og D2 blir det flotte 2- til 4-roms selveierleiligheter i størrelser fra 50 til 157 kvadratmeter – alle med egne uteplasser i kjent Krydderhagen stil – mange får både to og tre.

Husene får stor variasjon i fasader og utforming og noen leiligheter får flotte private takterrasser - eller krydderhager på taket, som vi også kaller det.
Mange leiligheter får med andre ord helt rå utsikt – noen i alle himmelretninger.

Det er imidlertid ikke nødvendig med krydderhager på taket eller takterrasser for å få flott utsikt i Krydderhagen; bor man litt i høyden vil man ha utsikt til vakre, grønne takarealer straks snøen forsvinner. Utenfor takterrassene blir det lagt sedumdekke, som gir det flotte grønne preget.

I felt D, som i alle andre felt i Krydderhagen utvikler vi også grønne, frodige fellesområder – en fornøyelse enten man bor i høyden eller på bakkeplan.

I flere av leilighetene i Hus D1 og D2 leveres det innglassede balkonger der man kan åpne eller lukke vinduene som man ønsker. Innglassede balkonger gir et eget uterom - med unik utsikt fra flere etasjer - her kan man holde tilnærmet innetemperatur året rundt om man ønsker, og nyte omgivelsene sommer som vinter.

Høres dette bra ut? Flott, for i Krydderhagen har vi alltid plass til enda flere hyggelige mennesker – her har vi kanskje drømmeboligen din også? Se vår boligvelger her.

Ta gjerne også en titt på Hus D3 og D4. Hus D3 og D4 består av andelsleiligheter. Også her er det flotte leiligheter tilgjengelig.

Velkommen til Krydderhagen
Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

Relatert

Krydderhagenbeboere med hjerte for bydelen
Krydderhagenbeboere med hjerte for bydelen

Hans Christian og kona Anne Karine har bodd på Hasle i over 40 år. Fra den store grønne parken utenfor det som nå er deres flunkende nye leilighet peker han ut hvor familiens tidligere villa ligger, rett nedi veien. I 2015 fikk vi tilslaget på leilighet og vi hadde 2 år til å tenke på hvordan det ville bli å flytte fra villa til leilighet. Det var en fin prosess – vi har ikke angret en dag – bekrefter han fornøyd.

Les mer
Urban idyll
Urban idyll

Karoline og Erling Høydahl ønsket en oppvekst i bilfrie og grønne omgivelser for datteren Sol. I Krydderhagen på Hasle i Oslo fant de drømmeleiligheten, og har ikke angret et sekund.

Les mer


ØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader