Nå blir det enklere å planlegge: Byggingen har startet!

Nå blir det enklere å planlegge: Byggingen har startet!

Vi har en gladmelding til våre boligkjøpere – byggestart er besluttet for hele felt D – Rosmarin, som er det siste byggetrinnet i Krydderhagen.  Her er faktisk byggingen allerede i gang! Felt D – Rosmarin omfatter Hus D1, D2, D3 og D4.


Tidspunkt for innflytting er dermed sikret og vil skje fra 2. kvartal 2019! 

Dette forenkler planleggingen  –  ikke bare for de som har alt har kjøpt bolig i felt D, men også for nye kjøpere av de flotte 3- og 4-roms leilighetene som er ledige i felt D – Rosmarin.  Se leilighetene i vår boligvelger!

Krydderhagen felt A - Basilikum og felt B – Koriander er allerede ferdig innflyttet.  I felt C – Muskat starter vi innflytting fra januar 2018.  I felt E – Safran – er det planlagt innflytting 2. halvår 2018.  

Vi gleder oss til den videre prosessen med ferdigstilling av et komplett Krydderhagen!
Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

Relatert

Krydderhagenbeboere med hjerte for bydelen
Krydderhagenbeboere med hjerte for bydelen

Hans Christian og kona Anne Karine har bodd på Hasle i over 40 år. Fra den store grønne parken utenfor det som nå er deres flunkende nye leilighet peker han ut hvor familiens tidligere villa ligger, rett nedi veien. I 2015 fikk vi tilslaget på leilighet og vi hadde 2 år til å tenke på hvordan det ville bli å flytte fra villa til leilighet. Det var en fin prosess – vi har ikke angret en dag – bekrefter han fornøyd.

Les mer
Urban idyll
Urban idyll

Karoline og Erling Høydahl ønsket en oppvekst i bilfrie og grønne omgivelser for datteren Sol. I Krydderhagen på Hasle i Oslo fant de drømmeleiligheten, og har ikke angret et sekund.

Les mer


ØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader