Invitasjon til åpning av nytt visningssenter

Invitasjon til åpning av nytt visningssenter

Opplev Krydderhagen og en av våre råeste utsikter!

Vi har herved gleden av å invitere deg til åpning av vårt visningssenter i den delen av Krydderhagen som allerede er ferdigbygget, slik at du selv kan oppleve Krydderhagens kvaliteter og atmosfære, samtidig med at du får tatt en titt på en av våre råeste utsikter.
 

Borettslag eller selveier  -  valget er ditt!

I Krydderhagen har vi et boligtilbud for alle; Rosmarin Hus D3 og D4 er et borettslag som tilbyr en  finansieringsmodell som kan gjøre det enklere for flere å komme seg inn på boligmarkedet - for eksempel gjennom lav forskuddsinnbetaling ved kjøp. Akkurat nå har vi ledig 20 flotte leiligheter i dette borettslaget med varierende planløsninger og størrelser - alle med egne uteplasser. Rosmarin Hus D3 og D4 har dessuten en stor, felles takterrasse.  Byggingen av Rosmarin Hus D3 og D4 er i gang, og  der kan du flytte inn fra 2. kvartal 2019. 

I Rosmarin Hus D1 og D2 har vi også 45 ledige selveier- leiligheter - både 3- og 4-roms, i varierende størrelser og planløsning, og alle har egne uteplasser - noen har to. Flere av disse leilighetene er blant de som får helt nydelig utsikt mot Oslofjorden, og her kan du nyte utsikten gjennom hele året, blant annet fra innglassede balkonger som kan åpnes eller lukkes etter eget ønske. Byggingen av Rosmarin  Hus D1 og D2 er igang - også her vil innflyttingen skje  fra 2. kvartal 2019

Dato: 12. september 2017
Tid: Kl 17- 19
Sted: Krydderhagen
Adresse: Bøkkerveien 32 C, 7. etasje


Parkering i Krydderhagen Garasjen - følg skilting til visningssenteret fra garasjen. Se eventuelt kart her.


PÅMELDING

Vi ønsker oss litt oversikt over antall gjester denne dagen og ber om at du innen fredag 8. september melder fra at du, og eventuelt ditt følge kommer under eller ta kontakt med en av våre hyggelige meglere. (Thomas Eriksen - 918 71 915 eller Jan Græsvik - 911 64 848)

På forhånd tusen takk. Og hjertelig velkommen til oss!


Jeg vil komme på åpning av nytt visningssenter 12/9 kl 17-19:

loader
Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

Relatert

Krydderhagenbeboere med hjerte for bydelen
Krydderhagenbeboere med hjerte for bydelen

Hans Christian og kona Anne Karine har bodd på Hasle i over 40 år. Fra den store grønne parken utenfor det som nå er deres flunkende nye leilighet peker han ut hvor familiens tidligere villa ligger, rett nedi veien. I 2015 fikk vi tilslaget på leilighet og vi hadde 2 år til å tenke på hvordan det ville bli å flytte fra villa til leilighet. Det var en fin prosess – vi har ikke angret en dag – bekrefter han fornøyd.

Les mer
Urban idyll
Urban idyll

Karoline og Erling Høydahl ønsket en oppvekst i bilfrie og grønne omgivelser for datteren Sol. I Krydderhagen på Hasle i Oslo fant de drømmeleiligheten, og har ikke angret et sekund.

Les mer