KRYDDERHAGENS KJØPERE ER BRANSJENS MEST FORNØYDE BOLIGKJØPERE

KRYDDERHAGENS KJØPERE ER BRANSJENS MEST FORNØYDE BOLIGKJØPERE

Det viser Prognosesenterets måling blant kjøpere som overtok sin nybygde bolig i Krydderhagen i 2016.

I februar mottok AF Gruppen prisen for å ha landets mest fornøyde boligkunder. Med en tilfredshet blant boligkjøperne godt over gjennomsnittet blant konkurrentene, fikk AF Gruppen som sammen med Höegh Eiendom er utbygger av Krydderhagen, uttelling for sitt målrettede arbeid og kvalitet i alle ledd - med et klart mål om fornøyde kunder.

- Å kjøpe ny bolig er en stor investering for mange, og vi er opptatt av at boligkjøperne skal ha en god opplevelse knyttet til dette. Vi tror dette igjen vil gi et mye bedre utgangspunkt for utvikling av et godt bomiljø blant beboerne – et viktig oppdrag for oss som skaper grunnlaget for et nytt lite samfunn i Krydderhagen, sier Espen Friis Jørgensen, prosjektleder hos AF Gruppen. - Vi er takknemlige og stolte over å se at vi har lykkes med å innfri kjøpernes forventninger og skape en så stor grad av tillit og anerkjennelse som resultatene viser. Vi har løpende vurdering av hva vi eventuelt kan gjøre enda bedre og har som mål å beholde bransjens mest fornøyde kjøpere gjennom oppføringen av samtlige boliger i Krydderhagen.

Som en del av de kommende overleveringene vil AF Gruppen/Höegh Eiendom tilby alle sine boligkjøpere i Krydderhagen å dele erfaringene med sitt kjøp gjennom den løpende bransjeundersøkelsen som utføres av Prognosesenteret. Undersøkelsen gjennomføres 1-2 måneder etter overlevering og 1-2 måneder etter ettårsbefaring.
Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

Relatert

Krydderhagenbeboere med hjerte for bydelen
Krydderhagenbeboere med hjerte for bydelen

Hans Christian og kona Anne Karine har bodd på Hasle i over 40 år. Fra den store grønne parken utenfor det som nå er deres flunkende nye leilighet peker han ut hvor familiens tidligere villa ligger, rett nedi veien. I 2015 fikk vi tilslaget på leilighet og vi hadde 2 år til å tenke på hvordan det ville bli å flytte fra villa til leilighet. Det var en fin prosess – vi har ikke angret en dag – bekrefter han fornøyd.

Les mer
Urban idyll
Urban idyll

Karoline og Erling Høydahl ønsket en oppvekst i bilfrie og grønne omgivelser for datteren Sol. I Krydderhagen på Hasle i Oslo fant de drømmeleiligheten, og har ikke angret et sekund.

Les mer


ØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader