MIDDAG HOS NABOEN?

MIDDAG HOS NABOEN?

Ja – i Krydderhagens nabobygg vil du kunne nyte en bedre middag! Her blir det mot slutten av 2019 ferdigstilt et handelssenter som vil romme alt fra dagligvarehandel og annen handels- og servicevirksomhet, til flere spennende serveringskonsepter.

Nabobygget er det gamle Vinmonopolets bygg fra 1932 på totalt 50 000 m2 og kalles i dag Bygg01. Det var Nordens største bygg da det stod ferdig og ble da ansett som “state of the art”. Bygget har en rik historie og et industrielt preg og er ansett som en arkitektonisk perle – et bygg som i 2019 vil kunne by på unike muligheter hva angår spesielle, profilerte forretningskonsepter – her er det bare fantasi og kreativitet som setter begrensningene og vi gleder oss til å se sluttresultatet.

I Bygg01’s første etasje gjøres det plass til butikker, serveringssteder og servicefunksjoner. Hele fasaden i denne etasjen blir ny, med butikkfasader i fullglass ut mot den fremtidige handlegaten. På andre siden av gaten ligger det gamle fyrhuset hvor det allerede er etablert en hyggelig kafé.

Har du ikke kjøpt ny leilighet i Krydderhagen ennå? Det er ikke for sent – her finner du din drømmebolig. Se vår boligvelger her.

Bon appétit!

Visste du forresten at;
På HasleLinje utvikler vi totalt 200 000 m2 næringsbygg, boliger og handelsarealer og planlegger for 6000 arbeidsplasser inne på området. I Krydderhagen og Bygg01 som utgjør boligprosjektene på HasleLinje, blir det til sammen ca 700 boliger som vil romme nærmere 1500 beboere.

HasleLinje er et stort prosjekt på nesten 100 mål, tilsvarende arealet av 14 fotballbaner. En slik størrelse gjør at man kan tenke bredt. Det blir nesten som å planlegge en ny bydel, med veier, parker og bygninger. Nåværende og fremtidige beboere og arbeidstakere i området skal tilbys et rikt handels- og servicetilbud. Prosjektet favner bredt og åpner for mange typer næringsvirksomhet. Flere virksomheter er allerede på plass på HasleLinje.

Krydderhagen ligger midt i et betydelig kollektivknutepunkt. Det er kort vei til
t-banestasjonene som ligger på hvert hjørne av tomten. Fra Hasle stasjon er det kun 8
minutter til Jernbanetorget og Oslo S. Den nye T-banestasjonen på Løren som åpnet i 2016 knytter også området nærmere Nydalen og Storo med en reisetid på 6 minutter.

Med buss kan du reise ut i alle retninger, langs sideveier og i begge ringveisystemene,
og til og fra sentrum. Flybussen har lokalt stopp på Økern og resten av verden er med andre ord også innen rekkevidde.

Den Grønne Ringen er en gang- og sykkelvei på 5 km som skal knytte sammen i alt 10 parker i området.

Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

Relatert

Krydderhagenbeboere med hjerte for bydelen
Krydderhagenbeboere med hjerte for bydelen

Hans Christian og kona Anne Karine har bodd på Hasle i over 40 år. Fra den store grønne parken utenfor det som nå er deres flunkende nye leilighet peker han ut hvor familiens tidligere villa ligger, rett nedi veien. I 2015 fikk vi tilslaget på leilighet og vi hadde 2 år til å tenke på hvordan det ville bli å flytte fra villa til leilighet. Det var en fin prosess – vi har ikke angret en dag – bekrefter han fornøyd.

Les mer
Urban idyll
Urban idyll

Karoline og Erling Høydahl ønsket en oppvekst i bilfrie og grønne omgivelser for datteren Sol. I Krydderhagen på Hasle i Oslo fant de drømmeleiligheten, og har ikke angret et sekund.

Les mer


ØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader