Nå starter vi Krydderhagen Bootcamp

Nå starter vi Krydderhagen Bootcamp - Lyst å bli med?

Nå starter vi opp med Krydderhagen Bootcamp. Parken i Krydderhagen er godt egnet til utendørs trening, og vi arrangerer bootcamp der fra 20. september og ut oktober. Vi har mulighet til å flytte bootcampen innendørs om det blir for kaldt ute.

Krydderhagen Bootcamp er egnet for alle – trent eller utrent – ung eller voksen  
Du tilpasser selv hvor mye trening du ønsker å trå til med i øvelsene, som instrueres av vår erfarne trener Martin Sjorbotten fra MK-Bootcamp.  https://www.facebook.com/Bootcamp.mk/?fref=ts

Når?
Velkommen til trening hver onsdag i september og oktober kl 17 – 18. 
Første gang er 20.9.

Hvor?
Krydderhagen Bootcamp kjøres i parken på Krydderhagen på Hasle. Oppmøte Haslevangen 16. På onsdag 20. september møter Martin dere utenfor Haslevangen 16 for oppvarmingsrunde rundt Krydderhagen. Veiforklaring finner du her.
Parken er markert på oversikten under.  


Påmelding?
Krydderhagen Bootcamp er gratis i september og oktober. Påmelding gjøres enkelt ved å trykke Skal på dette arrangementet!

Hjertelig velkommen til Krydderhagen Bootcamp!
Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

Relatert

Krydderhagenbeboere med hjerte for bydelen
Krydderhagenbeboere med hjerte for bydelen

Hans Christian og kona Anne Karine har bodd på Hasle i over 40 år. Fra den store grønne parken utenfor det som nå er deres flunkende nye leilighet peker han ut hvor familiens tidligere villa ligger, rett nedi veien. I 2015 fikk vi tilslaget på leilighet og vi hadde 2 år til å tenke på hvordan det ville bli å flytte fra villa til leilighet. Det var en fin prosess – vi har ikke angret en dag – bekrefter han fornøyd.

Les mer
Urban idyll
Urban idyll

Karoline og Erling Høydahl ønsket en oppvekst i bilfrie og grønne omgivelser for datteren Sol. I Krydderhagen på Hasle i Oslo fant de drømmeleiligheten, og har ikke angret et sekund.

Les mer


ØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader