Krydderhagen | Aktuelt | Urban Idyll

Urban idyll

TEKST SISSEL FANTOFT | FOTO THOMAS HAUGERSVEEN

Karoline og Erling Høydahl ønsket en oppvekst i bilfrie og grønne omgivelser for datteren Sol. I Krydderhagen på Hasle i Oslo fant de drømmeleiligheten, og har ikke angret et sekund.

Krydderhagen består av 510 leiligheter fordelt på 15 bygg. De første beboerne
flyttet inn for et år siden, og innflytting i det siste byggetrinnet starter 2. kvartal 2019.

Familien Høydahl var blant kjøperne som sikret seg leilighet her – 120 kvadratmeter i femte etasje, med to balkonger.
– Jeg bodde tidligere på den andre siden av veien og kjente området fra før, så da jeg oppdaget dette prosjektet syntes jeg det virket veldig attraktivt,
forteller Erling Høydahl.


Kona Karoline bodde på Grünerløkka, og tente umiddelbart på ideen.
– Vi er begge aktive dykkere, og for oss var planløsningen viktig – vi trenger nok bodplass til alt dykkerutstyret. Vi planla også å starte familie og ønsket oss en leilighet som var stor nok til å vokse i, sier hun.

Da paret flyttet inn, var Karoline gravid med datteren Sol (8 måneder).
– Det er deilig at leiligheten har tre soverom, slik at vi ikke trengte å flytte selv om vi fikk barn. Her kan vi bli for alltid, sier Karoline.Et helhetlig prosjekt

Med barnehage og skole i nærheten, lyse, luftige og bilfrie gårdstun, en egen park mellom boligene og kort vei til T-bane og busstopp, har familien både ro og grønne omgivelser rundt seg, samtidig som de bor svært sentralt i hovedstaden.

– Vi trives bare bedre og bedre. Det kommer stadig nye butikker og restauranter her, og det satses enormt i dette området. For oss har dette vært en god investering, og det er et godt sted å bo, sier Erling.

Det er plassert bysykler på området, og i parkeringskjelleren står en car-pool med hybridbiler som alle kjøpere får ett års gratisabonnement på.

– Det er deilig å bo et sted der alt er nytt. Her har vi alt vi trenger i et særpreget område med en hyggelig atmosfære, sier Karoline.

Ifølge Prognosesenteret er innflytterne i Krydderhagen bransjens mest fornøyde boligkjøpere.

Prosjektleder Espen Friis Jørgensen i AF Eiendom er opptatt av at boligkjøpere
som Erling og Karoline Høydahl skal ha en god opplevelse knyttet til boligkjøpet.

I Krydderhagen kan du fortsatt finne meget tiltalende leiligheter - både 3- og 4-roms - selveier eller borettslag - så ta en titt i vår boligvelger.
Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

Relatert

Krydderhagenbeboere med hjerte for bydelen
Krydderhagenbeboere med hjerte for bydelen

Hans Christian og kona Anne Karine har bodd på Hasle i over 40 år. Fra den store grønne parken utenfor det som nå er deres flunkende nye leilighet peker han ut hvor familiens tidligere villa ligger, rett nedi veien. I 2015 fikk vi tilslaget på leilighet og vi hadde 2 år til å tenke på hvordan det ville bli å flytte fra villa til leilighet. Det var en fin prosess – vi har ikke angret en dag – bekrefter han fornøyd.

Les mer


ØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader