Velkommen til byggeplassvisning i Krydderhagen!

Velkommen til byggeplassvisning i Krydderhagen!

Torsdag 6. september kl 17-19 inviterer vi til en spennende omvisning i byggene som er under oppføring i Rosmarin - felt D.

Her er det fortsatt mulig å finne flotte leiligheter – blant annet 3-roms leiligheter i størrelser fra 72 til 81 kvm til priser fra kr. 5 190 000, og 4-roms leiligheter i størrelser fra 87 til 104 kvm til priser fra kr. 6 250 000.
Og kanskje enda bedre; disse vil være klare til innflytting allerede neste sommer!

Det vil på denne spesielle omvisningen være mulig å få se inn i enkeltleiligheter som man ønsker å titte litt ekstra på – her får man et godt inntrykk av arealet og utsikt fra egen uteplass, samt fra felles takterrasser. 

Se ledige leiligheter i vår boligvelger.

Oppmøtested:
På vårt visningssenter i Bøkkerveien 32 C, 7. etasje
Passer ikke denne dagen? Ordinære åpningstider ved vårt visningssenter er tirsdager og torsdager kl. 17-18.

For privat visning, kontakt en av våre hyggelige meglere.
Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

Relatert

Designer sitt eget drømmeliv i Krydderhagen
Designer sitt eget drømmeliv i Krydderhagen

Designerparet Amra og Sinan ønsket seg et blankt lerret de selv kunne tilføre sin personlige stil, en leilighet de kunne designe og sette sitt preg på. Det ble ikke bare en, men to, leiligheter i Krydderhagen.

Les mer


ØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader