Bildeling i Krydderhagen - Haslelinje

Bil når du trenger det

Smart bildeling i garasjeanlegget!

En annen virkelig smart ting ved å bo i Krydderhagen er den praktiske bildelingsordningen som finnes her.  I garasjeanlegget står det nemlig en bilpool fra Hertz på ca 20 biler som vil være tilgjengelig for deg som trenger bil.  

Her kan du med et medlemskap i ordningen få tilgang til billig, miljøbesparende små elbiler som er populære og praktiske i et bymiljø, eller også større biler med firehjulstrekk til tyngre oppgaver. De tilbyr også lave fastpriser for leie hele helgen.

Hertz har en av landets største bilpooler, og løsningen med bildelingsordningen har også vist seg å være svært praktisk, kostnadsbesparende og miljøvennlig for enkelte bedrifter i Krydderhagens nærområde. En bærekraftig løsning, der de som for eksempel trenger bil i sine arbeidsoppgaver om dagen har bil tilgjengelig, og frigjør muligheten for tilgang på bil for alle andre når den ikke brukes. 

Bysykkelstativene og t-banestasjonene rundt Krydderhagen er også viktige løsninger som gir beboerne stor grad av mobilitet – ja, du kan egentlig klare deg utmerket uten bil når du bor i Krydderhagen. Men har du bil, så har vi ledige parkeringsplasser også.

Så vil du være med, så heng på! Eventyret om Krydderhagen - en grønn, moderne hageby - er snart ferdigstilt! Det er fortsatt mulig å finne drømmeleilighetene sin her - mange med innflytting allerede fra mai 2019! Her finner du mange godbiter blant våre ledige leiligheter, både 2-roms, 3-roms og 4-roms. Se ledige leiligheter i vår boligvelger

Velkommen til Krydderhagens nye visningssenter!
Det nye visningssenteret er plassert i en av de nyoppførte leilighetene i Krydderhagens siste byggetrinn. Opplev hva Krydderhagen har å by på! Det nye visningssenteret er godt merket og har inngang fra hjørnet Haslevangen/Frydenbergveien.
Vi holder åpent på følgende dager:
Tirsdager: kl 17-18
Torsdager: kl 17-18


Parkering gjør du enkelt i Krydderhagen Garasjen – der finner du også bildelingsordningen. Det er innkjøring til garasjen fra Haslevangen 16. 


Se ny presentasjonsfilm for Hasle Linje, som Krydderhagen er en del av, her:

Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

Relatert

Byggeplassvisning 28. april
Byggeplassvisning 28. april

Nå har du mulighet til å få se de ledige leilighetene fra innsiden, og få et godt inntrykk av planløsning, uteplasser og utsyn fra boligen.

Les mer
Byggeplassvisning 7. april
Byggeplassvisning 7. april

Nå har du mulighet til å få se de ledige leilighetene fra innsiden, og få et godt inntrykk av planløsning, uteplasser og utsyn fra boligen.

Les mer


ØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader