Dagens beste kaffekopp får du hos naboen! Nå har Pipa Kafé og Vinbar endelig åpnet.

Dagens beste kaffekopp får du hos naboen!

Nå har Pipa Kafé og Vinbar endelig åpnet i det gamle, koselige Fyrhuset på området rundt Krydderhagen. Her kan du kose deg med frokost og en god kopp nytraktet kaffe om morgenen eller en sunn og god lunsj med en deilig brødblings midt på dagen. I helgene serveres det brunsj, blant annet med egg og bacon. Om ettermiddagen og kvelden kan du for eksempel nyte en deilig tallerken ost og skinke og noe godt i glasset sammen med venner – eller kanskje du skal ta med deg naboen?

Pipa Kafé og Vinbar får et lignende konsept som den populære kaféen Liebling på Grünerløkka – det er de samme folkene som driver dem begge og som håper Pipa Kafé og Vinbar kan bli et fint og særegent supplement når det gjelder serveringssteder for de som bor og jobber i området.

Ut over den faste menyen og brunsj-konseptet i helgene, planlegges det temakvelder med for eksempel ostesmaking, sake-testing og quiz-kvelder. Med tanke på byggets historie og plasseringen side om side med det gamle «Vinslottet», er vinsmaking selvsagt også høyst aktuelt.

Krydderhagen blir med andre ord et herlig sted å bo, med alle mulige tilbud rett i nærheten – både allerede etablerte og alt det nye som er under etablering.

Vil du være med, så heng på!

Eventyret om Krydderhagen – en grønn, moderne hageby – er snart snart ferdigstilt. Innflytting i siste byggetrinn starter allerede nå i mai 2019, og ut over sommeren og høsten vil alle leilighetene være innflyttingsklare. Her er det mulig å finne sin splitter nye drømmebolig – både 2-roms, 3-roms og 4-roms. Se ledige leiligheter i vår boligvelger. Nå kan du faktisk både kjøpe og selge i samme marked!

Velkommen til Krydderhagens nye visningssenter!
Det nye visningssenteret er plassert i en av de nyoppførte leilighetene i Krydderhagens siste byggetrinn. Opplev hva Krydderhagen har å by på! Det nye visningssenteret er godt merket og har inngang fra hjørnet Haslevangen/Frydenbergveien.

Vi holder åpent på følgende dager:
Tirsdager: kl 17-18
Torsdager: kl 17-18

Parkering gjør du enkelt i Krydderhagens P-hus, med innkjøring fra Haslevangen 16.

Ønsker du privat visning på andre tidspunkter, kan du kontakte våre meglere. Kanskje kan det la seg gjøre med en visning av interessante leiligheter fra innsiden.

Se ny presentasjonsfilm for Hasle Linje, som Krydderhagen er en del av, her:

Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

RelatertØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader