Barnelegen STERK kommer til nabolaget - Krydderhagen

Frisk i en fei!

I Krydderhagen bor du med barnelege i nabolaget

I Krydderhagen vil du om ikke lenge, finne barnelege rett rundt hjørnet! Snart åpner nemlig STERK Legevakt i Hasle Handelshus, like ved Krydderhagen. Så, når poden føler seg dårlig, fortvil ikke, da er hjelpen nær!

STERK kommer til å bli et fullverdig medisinsk senter – åpent 365 dager i året. I tillegg til barneleger vil du finne fastleger, spesialistleger (hud, ortopedi, gynekologi mm), kiropraktikk, fysioterapi, ernæring, og privat legevakt.

Som beboer i Krydderhagen vil du få en rekke tilbud i umiddelbar nærhet, blant annet gjennom det nye Hasle Handelshus, i tillegg til enda flere gjennom den sentrale plasseringen mellom de godt etablerte områdene Løren, Hasle og Økern. Krydderhagen blir rett og slett et hyggelig og praktisk sted å bo og leve. 

Snart er eventyret om Krydderhagen - en grønn, moderne hageby - ferdigstilt!
Innflytting i siste byggetrinn starter allerede i mai 2019! Her finner du mange godbiter blant våre ledige leiligheter, både 2-roms, 3-roms og 4-roms. Se ledige leiligheter i vår boligvelger

Nytt visningssenter i Krydderhagen
Det nye visningssenteret er plassert i en av de nyoppførte leilighetene i Krydderhagens siste byggetrinn. Opplev hva Krydderhagen har å by på! Det nye visningssenteret er godt merket og har inngang fra hjørnet Haslevangen/Frydenbergveien.
Velkommen til visning:
Tirsdager og torsdager kl. 17-18
Parkering gjør du enkelt i Krydderhagens P-hus, med innkjøring fra Haslevangen 16. Se veibeskrivelse her

Se ny presentasjonsfilm for Hasle Linje, som Krydderhagen er en del av, her: 

Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

Relatert

Byggeplassvisning 28. april
Byggeplassvisning 28. april

Nå har du mulighet til å få se de ledige leilighetene fra innsiden, og få et godt inntrykk av planløsning, uteplasser og utsyn fra boligen.

Les mer
Byggeplassvisning 7. april
Byggeplassvisning 7. april

Nå har du mulighet til å få se de ledige leilighetene fra innsiden, og få et godt inntrykk av planløsning, uteplasser og utsyn fra boligen.

Les mer


ØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader