I Krydderhagen rigger vi til fest | 14. november

Krydderhagen er nå ferdigstilt og alle solgte leiligheter er overlevert og på det nærmeste ferdig innflyttet! Dette vil vi markere og du er herved invitert til å komme og feire med oss torsdag 14. november kl. 18-20.

Vi har alltid sagt at Krydderhagen bør oppleves, og denne kvelden byr vi på en aldri så liten opplevelse i form av et spennende lys- og lydshow for store og små, og lett servering. Kle deg godt og varmt – vi feirer utendørs i Krydderhagens park, som ligger ved siden av det nyåpnede Vinslottet handelshus.

Krydderhagen har blitt akkurat det vi ønsket!

En moderne hageby med frodige grøntområder, vakre bygg og lyse, tiltalende leiligheter som bebos av et mangfold av mennesker i alle aldre. Hver og en er med på å skape det gode bomiljøet vi ser utfolde seg for hver dag, og vi blir stolte og varme om hjertet av å se det Krydderhagen vi hadde i tankene da vi startet opp i 2013.

VELKOMMEN TIL FEST!

Torsdag 14. november kl. 18.00- 20.00

Vi møtes i Krydderhagens park!
Servering av varm drikke og litt å spise. 

 

Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

RelatertØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader