Måke bil, måke bil, tiddelibom...
Snø og vinter omringer oss nå om dagen, og vi kjenner alle til hvordan det er å parkere i Oslos gater, og å skulle børste av en halvmeter snø for en kjapp tur i butikken. Og når du kommer tilbake er plassen opptatt... Da er det greit å vite at vi under Krydderhagen har mer enn 500 parkeringsplasser – og ledige leiligheter med innflytting fra mai 2019.

Krydderhagen er i ferd med å bli det vi hadde i tankene: En moderne hageby med store og frodige grøntområder, med alt innen rekkevidde, og likevel bare noen minutter fra Oslo sentrum. Med vakre bygg og lyse, moderne leiligheter i alle størrelser – alle med gode uteplasser – bebodd av et mangfold av mennesker i alle aldre.

Fra mai 2019 starter innflyttingen av de siste 143 leilighetene i Krydderhagen felt D – Rosmarin. Blant disse er det fortsatt mulig å finne sin splitter nye, moderne drømmeleilighet. Har du bil er det også mulig å kjøpe en eller flere parkeringsplasser i parkeringskjelleren i Krydderhagen.

Stor grad av mobilitet

Beboerne i Krydderhagen har et svært godt utviklet T-banenett rundt seg, med ikke mindre enn tre T-banestasjoner som kan ta dem til alle deler av Oslo på kort tid. Tilgang på biler gjennom vår bildelingsordning og dessuten flere bysykkelstativer i umiddelbar nærhet, er med på å skape en stor grad av mobilitet – her kan du faktisk unngå bilhold om du foretrekker det.

Ta en titt på våre ledige leiligheter i boligvelgeren. Nå kan du kjøpe og selge i samme marked - det kan lønne seg å ta en prat med en av våre meglere i dag!

Nytt visningssenter i Krydderhagen

Det nye visningssenteret er plassert i en av de nyoppførte leilighetene i Krydderhagens siste byggetrinn (hus D1). Her vil du kunne se modell over utbyggingen, ta en titt på ledige leiligheter og gjøre deg kjent med standard-kvaliteter for leiligheter i de forskjellige husene. Opplev hva Krydderhagen har å by på! 

Velkommen til visning:
Tirsdager: kl 17-18
Torsdager: kl 17-18

Det nye visningssenteret er godt merket og har inngang fra hjørnet Haslevangen/Frydenbergveien. Parkering gjør du enkelt i Krydderhagens P-hus, med innkjøring fra Haslevangen 16. Se veibeskrivelse herArkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

Relatert

Byggeplassvisning 12.mai
Byggeplassvisning 12.mai

Nå har du mulighet til å få se de ledige leilighetene fra innsiden, og få et godt inntrykk av planløsning, uteplasser og utsyn fra boligen.

Les mer


ØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader