Middag for to i naboens gastropub?

Middag for to i naboens gastropub?

Ja, faktisk! I høst åpner Hasle Handelshus i 1. etasje på det gamle hovedkontoret til Vinmonopolet, også kalt Vinslottet i i nyere tid. Dette bygget er en av Krydderhagens nærmeste naboer, og her kommer det massevis av flotte tilbud for hele området.

En vaskeekte gastropub er ett av flere serveringstilbud som åpner her høsten 2019! En storstue på hele 800 kvm, som også får en stor, deilig uteservering i nærheten av parken i Krydderhagen. I gastropuben vil du kunne nyte fantastisk god mat og drikke, servert av dyktige og dedikerte kokker. Bak den nye storstuen står Akershusgruppen – de samme som har bygget opp populære konsepter som Amundsen Bryggeri & Spiseri, Burger Joint, Kullt og Nydalen Bryggeri & Spiseri for å nevne noen. Det er bare å begynne å glede seg til gode matopplevelser – både hos naboen og i nabolaget forøvrig.

Vil du være med, så heng på! Eventyret om Krydderhagen - en grønn, moderne hageby - er snart ferdigstilt! Innflytting i siste byggetrinn starter allerede i mai 2019! Her finner du mange godbiter blant våre ledige leiligheter, både 2-roms, 3-roms og 4-roms. Se ledige leiligheter i boligvelgeren. Nå kan du kjøpe og selge i samme marked!


Nytt visningssenter i Krydderhagen

Det nye visningssenteret er plassert i en av de nyoppførte leilighetene i Krydderhagens siste byggetrinn. Opplev hva Krydderhagen har å by på! Det nye visningssenteret er godt merket og har inngang fra hjørnet Haslevangen/Frydenbergveien. Velkommen til visning:
Tirsdager: kl 17-18
Torsdager: kl 17-18


Parkering gjør du enkelt i Krydderhagens P-hus, med innkjøring fra Haslevangen 16. Se veibeskrivelse her
Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

Relatert

Bil når du trenger det
Bil når du trenger det

I garasjeanlegget står det nemlig en bilpool fra Hertz på ca 20 biler som vil være tilgjengelig for deg som trenger bil.

Les mer


ØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader