Til og fra byen i en fei!

Til og fra byen i en fei!

I Krydderhagen har du alle typer kollektivtilbud rett i nærheten! Her får du kort vei til alt med buss og bane – rundt Krydderhagen er det ikke mindre enn tre T-banestasjoner i umiddelbar nærhet. Du vil kunne ta deg til alle deler av Oslo på kort tid. Eller ut i den store verden; Til Oslo S tar det 9 minutter og med flytoget derfra kan du være ute i verden på kort tid. Også flybussen har stoppested like i nærheten.I Krydderhagen finnes dessuten bysykkel-stativer, som gir stor grad av mobilitet for beboerne gjennom et nettverk av slike stativer utenfor eget nærområde. Så du trenger strengt tatt ikke bil når du bor i Krydderhagen. Men har du, så er det ganske praktisk at vi har mer enn 500 parkeringsplasser under Krydderhagen. I Krydderhagen har vi plass til enda flere hyggelige mennesker. Vil du være med, så heng på! Eventyret om Krydderhagen - en grønn, moderne hageby - er snart ferdigstilt! Innflytting i siste byggetrinn starter allerede i mai 2019! Her finner du mange godbiter blant våre ledige leiligheter, både 2-roms, 3-roms og 4-roms. Se ledige leiligheter i boligvelgeren. Nå kan du kjøpe og selge i samme marked!

Nytt visningssenter i Krydderhagen

Det nye visningssenteret er plassert i en av de nyoppførte leilighetene i Krydderhagens siste byggetrinn. Opplev hva Krydderhagen har å by på! Det nye visningssenteret er godt merket og har inngang fra hjørnet Haslevangen/Frydenbergveien. Velkommen til visning:
Tirsdager: kl 17-18
Torsdager: kl 17-18


Parkering gjør du enkelt i Krydderhagens P-hus, med innkjøring fra Haslevangen 16. Se veibeskrivelse her
Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

Relatert

Byggeplassvisning 12.mai
Byggeplassvisning 12.mai

Nå har du mulighet til å få se de ledige leilighetene fra innsiden, og få et godt inntrykk av planløsning, uteplasser og utsyn fra boligen.

Les mer


ØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader