Venner for livet – Krydderhagen Barnehage åpner i august!

Venner for livet

Krydderhagen Barnehage åpner i august!

Endelig er det besluttet at Krydderhagen Barnehage åpner 14. august 2019! For de minste i Krydderhagen kan det bety enda bedre muligheter for å knytte bånd til andre barn i nærmiljøet – og for de største, en enda bedre hverdagslogistikk.

– Vi gleder oss til oppstart i august, når barna fyller lekeplassen med lek og latter. Vi vil ha en myk start for barna, der de får god tid til å bli kjent og trygge i barnehagen, forteller barnehageleder Amund R. Grandal.

Det blir opparbeidet et flott uteområde for barna, for lek og læring. Uteområdet kan benyttes av Krydderhagens beboere etter stengetid. Barnehagen er beregnet for 60 barn i alderen fra 10 måneder til 6 år, og skal ha fire avdelinger, to for barn under tre år og to for barn over 3 år.

Barnehagen blir en kommunal barnehage og søknad om plass skal gjøres til Opptakskontoret for bydel Grünerløkka. Her kan man søke. 

Krydderhagen byr på et trygt og godt bo– og oppvekstmiljø for både barn og voksne. I nærmiljøet finnes skoler for alle trinn og området har rikelige muligheter for et aktivt friluftsliv.

Vil du være med, så heng på!
Eventyret om Krydderhagen - en grønn, moderne hageby - er snart ferdigstilt! 

I Krydderhagens siste byggetrinn er det fortsatt mulig å finne drømmeleiligheten - mange med innflytting allerede fra juni 2019!
Her finner du mange godbiter blant våre ledige leiligheter, både 2-roms, 3-roms og 4-roms. Se ledige leiligheter i vår boligvelger

Velkommen til Krydderhagens nye visningssenter!
Det nye visningssenteret er plassert i en av de nyoppførte leilighetene i Krydderhagens siste byggetrinn. Opplev hva Krydderhagen har å by på! Det nye visningssenteret er godt merket og har inngang fra hjørnet Haslevangen/Frydenbergveien.

Vi holder åpent på følgende dager:
Tirsdager: kl 17-18
Torsdager: kl 17-18

Parkering gjør du enkelt i Krydderhagens P-hus, med innkjøring fra Haslevangen 16.

Ønsker du privat visning på andre tidspunkter, kan du kontakte våre meglere. Kanskje kan det la seg gjøre med en visning av interessante leiligheter fra innsiden.

Se ny presentasjonsfilm for Hasle Linje, som Krydderhagen er en del av, her:

Arkiv
Krydderhagen - Et moderne nybyggprosjekt på Hasle. Ved å melde interesse får du informasjon og nyheter rundt utviklingen av prosjektet
Skriv ut

Relatert

Byggeplassvisning 28. april
Byggeplassvisning 28. april

Nå har du mulighet til å få se de ledige leilighetene fra innsiden, og få et godt inntrykk av planløsning, uteplasser og utsyn fra boligen.

Les mer
Byggeplassvisning 7. april
Byggeplassvisning 7. april

Nå har du mulighet til å få se de ledige leilighetene fra innsiden, og få et godt inntrykk av planløsning, uteplasser og utsyn fra boligen.

Les mer


ØNSKER DU PRIVAT VISNING?

Hvis du ønsker en privat visning utenom visningssenterets åpningstider kan du bestille det. Send inn skjemaet og en av våre meglere vil ta kontakt med deg for å avtale tid.
Navn*
Etternavn*
Mobil*  
E-post*    
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader